Kleurwedstrijd was een succes

Kunstenaarswoning zocht een nieuwe bewoner

't Biechtstoeleke is vermoedelijk het authentiekste en kleinste huisje van de streek, Vergeten Verlichting alom tegenwoordig. Er vonden reeds tentoonstellingen plaats van o.m. George Dheedene en Roger Raveel. En Martin Wallaert is de getrouwe bewoner geweest gedurende ruim acht jaar. De kunstenaar verhuist eind september  naar een groter pand in Machelen. Vandaar was deze aparte kunstenaarswoning opnieuw op zoek naar een enthousiaste bewoner die de deur steeds op een kier houdt. Dit kon een kunstenaar, kunstenares, ambachtsman -of vrouw zijn. 

 

Kleurwedstrijd

't Biechtstoeleke is er ook voor jonge kunstenaars. Zelfs de allerkleinsten konden meedoen aan de kleurwedstrijd. De opdracht luidde: "Maak van 't Biechtstoeleke een kleurrijk huisje, of herteken het huis op een creatieve manier. Laat hierbij jouw verbeelding spreken. En maak kans op een filmticket, teken- of knutselpakket..."

Hier vind je een nog niet-ingekleurd geveltje terug: Tekenwedstrijd

We ontvingen meer dan 60 gekleurde geveltjes in de brievenbus! De prijsuitreiking vond plaats op zaterdag 19 oktober om 14u in 't Biechtstoeleke. Schepen Sophie Delaere kwam de prijzen overhandigen aan de vele winnaars.