MIGUEL & Friends

 

Dit was 'Miguel & friends':

Het weekend van 7 oktober was de Scheve Schuur opnieuw het terrein van jonge creatievelingen:

Een greep uit het aanbod: sfeerbojecten en landelijke meubelen, verlichtingsarmaturen, oude gloeilampen, vuurschalen, andere juwelen, gepersonalizeerde stempels, prints op keramiek. Daarnaast enkele culinaire pareltjes: kwaliteitsvlees, wijntasting en ook 'feestelijk alcoholvrij'.

 

 

 

Sfeerobjecten

Antieke landelijke meubelen met een authentiek uitzicht: landelijke stoelen, ladenkasten, zitbanken, bar, keukentafels, karaktervolle stukken, decoratieve elementen, ...

Vergeten Verlichting

De Scheve Schuur is de verzamelplaats voor Vergeten Verlichting en zal zijn deuren opnieuw openen in het weekend van 1 december 2017. Meer info volgt.

Steel at home

De weersbestendige vuurkorven van Steel at Home zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en worden hier in België gemaakt. Deze belgische producent heeft meer dan een halve eeuw ervaring in de staalindustrie.

Breng vuur in uw leven, het hele jaar door.

Stampilon

U kiest zelf het ontwerp voor uw stempels. Stampilon zet uw ontwerp om in een unieke stempel.

Stampilon is een project van artieste Sarah Eechaut. Haar passie draait volledig rond vakmanschap, inkt, printtechnieken en grafische toepassingen.

In haar hart draagt ze uniciteit, zowel in de zin van eigenheid als originaliteit.

Making impressions that last!

 

 

 

Start 2 Taste

Dimitri Bonte, gepassioneerd voor wijn:

'Ik hou van een uitdaging, ik hou van het onbekende... Ik neem u graag mee op een ontdekkingstocht van verschillende smaken, altijd vergezeld van een pittig verhaal om de ervaring compleet te maken. Het is gewoon zo fijn om nieuwe dingen te ontdekken en te delen...

Geen me 5 minuten en ik verras je!'

Louisa Maria Ponseele

Louisa Maria, niet bang van een vleugje ironie, tovert waardevolle metalen om in dagelijkse objecten; gebruikt lange blonde lokken die, net zoals in een kapsel, telkens opnieuw gekamd en verzorgd moeten worden of stukjes garen, die zacht en warm aanvoelen met kleuren die passen bij een gekozen outfit. Een juweel gemaakt door Louisa Maria is zoveel meer dan een zomaar een mooi accessoire, het is een symbool voor schoonheid. Op die manier gebruikt ze zilver en goud om een persoonlijke interpretatie te geven van wat in de schilderkunst beschreven wordt als Vanitas. Door het gebruik van verschillende motieven worden niet alleen trotse schoonheid en vreugde gevierd maar tegelijk wordt gerefereerd naar hun vergankelijkheid en hun relatieve karakter.

Locatie

U vindt de Scheve Schuur in Machelen a.d. Leie halfweg tussen Gent en Kortrijk.

De Scheve Schuur

Karperstraat +4 (plus vier)

9870 Machelen a.d. Leie

Parking:

Hoevestraat

Kloosterstraat

Dorpstraat