Scheve Schuur - Eventlocatie

De Scheve Schuur is een unieke locatie die die extra toets geeft voor uw workshop, brainstormsessie, studiedag, vergadering, teambuilding of bedrijfsfeest.

 

 

 

De Scheve Schuur is een ontmoetingsplaats van tal van creatievelingen. Evenementen zoals Miguel and Friends, intieme theatervoorstellingen van Peter Lambert of een fototentoonstelling van Anne De Meulemeester doen het kunstenaarsstraatje in Machelen alle eer aan.De schuur is gelegen in de Karperstraat +4 in het kunstenaarsdorp Machelen a.d. Leie. Met zijn centrale ligging tussen Gent en Kortrijk is de Scheve Schuur vlot bereikbaar via de E17.

 

De schuur werd op een eigenwijze manier in zijn oude glorie teruggebracht door Miguel Algoet. Dit markante gebouw biedt een gezellig onderkomen voor groepen van 10 tot 90 personen.

 

 

De Scheve Schuur is een goede uitvalsbasis voor de natuurwandelingen of fietstochten langs de Leie. Fietsen kunnen ook gehuurd worden. Het Roger Raveelmuseum is slechts op 2 minuten van de Scheve Schuur. Verder zijn ook verschillende eetgelegenheden in het dorp.

 

 

Wenst u meer informatie of hebt u een concrete vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op.

 

Rust

Het historische pand is zeer rustig gelegen en toch vlot bereikbaar. Het gebouw ligt in een autovrij straatje, op enkele stappen van de Leie.

Deze stilteplek met houten dakgebinte heeft een aangename akoestiek. Het is een luwteplek met een bepaalde sacraliteit, 'een kapel van de stilte' zeg maar. En dus zeer geschikt om tot rust te komen en in een ontspannen sfeer te genieten van het interieur, de omgeving en het gezelschap.

Creatief op een ongewone locatie

De Scheve Schuur - Eventruimte enig in zijn soort

De Scheve Schuur in het rustige Machelen a.d. Leie is de ideale uitvalbasis voor uw groepsactiviteit, of het nu gaat om een studiedag, vergadering, teambuilding, creatieve workshop, brainstormsessie, receptie of bedrijfsfeest, de creativiteit van de locatie wordt gesmaakt en werkt aanstekelijk. Dit unieke pand met het warme interieur is steevast een gespreksonderwerp voor uw genodigden, relaties, klanten of collega’s.

 

De Scheve Schuur is meer dan een fysieke plek. Het gepersonaliseerde en historische interieur biedt een mooi evenwicht tussen de bruutheid van het industriële verleden en de finesse van lokaal vakmanschap. De dakconstructie volgt de grillen van de scheve, zwart gekoolde muren. Het grote raam in de achterste tipgevel zorgt voor een aangenaam noorderlicht en geeft een beeld op de kerktoren met uurwerk, in tragere tijden het kloppend hart van het landelijke Machelen.

 

De Scheve Schuur is gelegen in een autovrij straatje nabij de Leie in Machelen a.d. Leie. Deze sfeer van rust is geschikt voor zowel reflectie, creativiteit als actie. De Karperstraat en het dorpsplein van Machelen ligt op tal van knooppunten van fiets -en wandelroutes. Ontdek de Leiestreek vanuit het kunstenaarsdorp Machelen a.d. Leie .

 

Uitstekend gelegen

Op 2 minuten wandelen van het Roger Raveel Museum

Op 12 minuten van de E17, oprit Deinze of Kruishoutem

Op 25 km van Gent

Op 25 km van Kortrijk

 

Capaciteit

10-25 pers in vergaderopstelling

25-70 pers in auditoriumopstelling

Tot 90 pers voor speeches, recepties en walking dinners

 

Voorzieningen

 

Standaard:

- Wifi

- Flipchart

- Tafels van 12 tot 28 personen en houten zitbanken

- 3 togen voor buffet of degustatie

- 3 statafels

- Ruime koelkast

 

Op aanvraag:

- Koffiehoek op aanvraag

- Industriële oven op aanvraag

- Beamer, geluidsboxen, microfoon op aanvraag

 

 

Gelegenheden

Vergadering

Brainstormsessie

Workshop

Seminarie

Personeelsfeest

Bedrijfsfeest

Teambuilding

 

Eigenschappen

Origineel en uniek kader

Eigen catering mogelijk

Multimedia

Gratis parking op nabijgelegen pleintjes en straten

Vlakbij de oude Leiearm van Machelen Zulte.