Events

Bierafhaling

Proef van de winterse Machelse gezelligheid:

In de aanloop van de feestdagen kan op vrijdagnamiddag of in de loop van zaterdag bier worden afgehaald in Machelen. Uiteraard worden de geldende veiligheisnormen gerespecteerd, en dient er dus vooraf een afspraak worden gemaakt. Dit kan via info(at)vergetenverlichting.be (het emailadres wordt bewust niet voluit geschreven).

Het bier is met het licht alcoholgehalte overigens zeer geschikt tijdens de feestdagen.

 

 

 

Drive-in afgelopen zomer

Op 29 mei organiseerden we een drive-in, verkoop van het bier 't Biechtstoeleke.

Voor deze unieke gelegenheid werd het autoluwe straatje 'Karperstraat' in Machelen het decor van de drive-in. Verschillende oldtimerliefhebbers zagen het als een mooie gelegenheid om de oude wagens van stal te halen en af te zakken naar Machelendorp.

Uiteraard werd rekening gehouden met de coronamaatregelen, zo was er een tijdslot per wagen. De nodige afstanden werden gerespecteerd. Dank aan de deelnemers.

 

Workshop

Steeds met een knipoog naar het verleden vertegenwoordigt de Scheve Schuur de huisstijl van Vergeten Verlichting, met tal van armaturen, zowel binnen- als buitenverlichting. Daarnaast is de Scheve Schuur ook beschikbaar voor uw bedrijfsevents: een concert, drink, vergadering, brainstormsessie, ... Meer info. 

 

Er zullen in het najaar opnieuw workshops georganiseerd worden, zoals leemtechnieken, werken met kalkverf en patineren van meubelen.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar admin@vergetenverlichitng.be . Vervolgens wordt u op de hoogte gehouden van de betreffende data.

 

 

Depot

Tijdloos

De scheve Schuur is, naast de winkel in Deinze, een presentatieplek en depot van Vergeten Verlichting. De oude stockageruimte werd gerenoveerd tot een eigentijdse plek met tal van mogelijkheden. Het depot is enkel te bezichtigen op afspraak. U kan er kennis maken met de eigen ontwerpen en het aanbod buitenverlichting.

Locatie:

Scheve Schuur

Karperstraat +4

9870 Machelen a.d. Leie

(op 25 km ten zuiden van Gent)