Events

De stoel van Stanislavski

Theaterstuk gebracht door de Academie Waregem, in regie van Saskia Debaere. Dit in het kader van de permanente evaluatie van de leerlingen.

Dit evenement is afgelast.

Vrijdag 27 maart 20u

Zaterdag 28 maart 14u30 & 19u30

Zondag 29 maart 11u

't Biechtstoeleke het bier

't Biechtstoeleke het bier

Het bier 't Biechtstoeleke, genaamd naar het gelijkaardige huisje, is een licht biologisch bier met een rijke afdronk en een laag alcoholpercentage. Dit bier zag recentelijk het 'levenslicht' met als doelstelling aandacht te schenken aan erfgoed, hoe klein ook de omvang. Dit frisse bier wordt sporadisch aangeboden op vooraf gecommuniceerde data en is enkel af te halen in het centrum van Machelen a.d. Leie.

Eerst volgende datum is vrijdag 17 april 2020, datum onder voorbehoud. Zij die 1 of 2 bakken wensen te reserveren doen dit best via onze contactpagina. Aanbod zolang de voorraad strekt.

 

Workshop

Steeds met een knipoog naar het verleden vertegenwoordigt de Scheve Schuur de huisstijl van Vergeten Verlichting, met tal van armaturen, zowel binnen- als buitenverlichting. Daarnaast is de Scheve Schuur ook beschikbaar voor uw bedrijfsevents: een concert, drink, vergadering, brainstormsessie, ... Meer info. 

 

Er zullen in het najaar opnieuw workshops georganiseerd worden, zoals leemtechnieken, werken met kalkverf en patineren van meubelen.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar admin@vergetenverlichitng.be . Vervolgens wordt u op de hoogte gehouden van de betreffende data.

 

 

Depot

Tijdloos

De scheve Schuur is, naast de winkel in Deinze, een presentatieplek en depot van Vergeten Verlichting. De oude stockageruimte werd gerenoveerd tot een eigentijdse plek met tal van mogelijkheden. Tijdens het najaar kan u het depot bezichtigen op afspraak. U kan er kennis maken met de eigen ontwerpen en het aanbod buitenverlichting.

Locatie:

Scheve Schuur

Karperstraat +4

9870 Machelen a.d. Leie

(op 25 km ten zuiden van Gent)