Events

Drive-in bierverkoop

Op 29 mei organiseren we een drive-in, verkoop van bier en vaderdagpaketten, geheel corona-proof! 

Voor deze unieke gelegenheid wordt het autoluwe straatje 'Karperstraat' in Machelen het decor van de drive-in. Via Machelendorp rijdt u de Karperstraat in, en daar kan u bestellen en wordt het bier voor u ingeladen.  De betaling kan ook digitaal. 

Komt u met een oldtimer? Leuk!

Inschrijven is noodzakelijk en kan u door gewoon een mailtje te sturen naar info@vergetenverlichting.be . In deze mail vermeld u uw naam en nummerplaat. Nadien ontvangt u de praktische info. 

Wij houden uiteraard rekening met de coronamaatregelen. Verder verwachten wij dit ook van de bezoekers.

Oldtimer in Machelen a.d. Leie

Bent u de fiere bezitter van een oldtimer? Kom dan gerust met uw bollide naar Machelen ad Leie. Geef uw nummerplaat door en u kan uitzonderlijk via de Karperstraat naar het Leieplein te Machelen rijden.  Tot vrijdag!

Voor de coronamaatregelen rekenen we op het gezond verstand van de deelnemers en toeschouwers en verwijzen we naar de website van www.info-coronavirus.be

Enkele veiligheidsvoorschriften nog steeds van kracht:

*mensen in de wagen wonen onder hetzelfde dak of behoren tot dezelfde sociale bubbel

*we respecteren de sociale afstanden

*samenscholingen zijn verboden

 

 

Workshop

Steeds met een knipoog naar het verleden vertegenwoordigt de Scheve Schuur de huisstijl van Vergeten Verlichting, met tal van armaturen, zowel binnen- als buitenverlichting. Daarnaast is de Scheve Schuur ook beschikbaar voor uw bedrijfsevents: een concert, drink, vergadering, brainstormsessie, ... Meer info. 

 

Er zullen in het najaar opnieuw workshops georganiseerd worden, zoals leemtechnieken, werken met kalkverf en patineren van meubelen.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar admin@vergetenverlichitng.be . Vervolgens wordt u op de hoogte gehouden van de betreffende data.

 

 

Depot

Tijdloos

De scheve Schuur is, naast de winkel in Deinze, een presentatieplek en depot van Vergeten Verlichting. De oude stockageruimte werd gerenoveerd tot een eigentijdse plek met tal van mogelijkheden. Tijdens het najaar kan u het depot bezichtigen op afspraak. U kan er kennis maken met de eigen ontwerpen en het aanbod buitenverlichting.

Locatie:

Scheve Schuur

Karperstraat +4

9870 Machelen a.d. Leie

(op 25 km ten zuiden van Gent)