Events

Lantaarns en kerstbomen

Vrijdag 7 december, krijgt de Karperstraat opnieuw een gezellig sfeertje dankzij de lantaarns van Vergeten Verlichting. De kleine huisjes verlichten de straat vanuit de ramen met de typische lampen. Verder zijn er tal van activiteiten, Martin Wallaert opent zijn wintertentoonstelling. In Restaurant de Karper en Het Zoete leven worden werken tentoongesteld. Er is een kerstboomverkoop voor het goede doel. En in de Scheve Schuur kan u zich te goed doen aan een winterse gezelligheid, ondermeer door warm licht en de ondertussen legendarische stoof.

 

Depot

Tijdloos

De scheve Schuur is, naast de winkel in Deinze, een presentatieplek en depot van Vergeten Verlichting. De oude stockageruimte werd gerenoveerd tot een eigentijdse plek met tal van mogelijkheden. Tijdens het najaar kan u het depot bezichtigen op afspraak. U kan er kennis maken met de eigen ontwerpen en het aanbod buitenverlichting.

Locatie:

Scheve Schuur

Karperstraat +4

9870 Machelen a.d. Leie

(op 25 km ten zuiden van Gent)

 

Workshops

Steeds met een knipoog naar het verleden vertegenwoordigt de Scheve Schuur de huisstijl van Vergeten Verlichting, met tal van armaturen, zowel binnen- als buitenverlichting. Daarnaast is de Scheve Schuur ook beschikbaar voor uw bedrijfsevents: een concert, drink, vergadering, brainstormsessie, ... Meer info. 

 

Er zullen in het voorjaar van 2019 ook workshops georganiseerd worden, zoals leemtechnieken, werken met kalkverf, patineren van meubelen en pottenbakken

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar admin@vergetenverlichitng.be . Vervolgens wordt u op de hoogte gehouden van de betreffende data.

Poëziecafé

Poëzie à la carte door Peter Lambert & Fototentoonstelling door Anne De Meulemeester

Vrijdag 4 en 11 januari 2019 aanvang 19u30

zaterdag 5 en 12 januari 2019 aanvang 19u30

zondag 6 en 13 januari 2019 aanvang 16u30

Organisatie Feest en Cultuur Machelen - Davidsfonds Machelen

Kaarten 10 euro - reservatie 0477 64 43 23