Events

Open depot

Tijdloos

In de aanloop van de Biënnale Interieur 2018, zet ook Vergeten Verlichting de poort open van het depot! Vrijdagnamiddag 12 oktober 2018 kan u kennis maken met de eigen ontwerpen van Miguel Algoet en  genieten van de warme sfeer van Vergeten Verlichting.

De scheve Schuur is, naast de winkel in Deinze, een presentatieplek van Vergeten Verlichting. De oude stockageruimte werd gerenoveerd tot een eigentijdse plek met tal van mogelijkheden. Tijdens de week van Interieur is het depot tevens te bezichtigen op afspraak.

 

Wanneer:

vrijdag 12 tot vrijdag 20 oktober 2018

Graag een seintje om uw komst te bevestigen: 09 380 34 44

 

Locatie:

Scheve Schuur

Karperstraat +4

9870 Machelen a.d. Leie

(op 25 km ten noorden van Kortrijk)

 

Lantaarnstraat

Vrijdag 7 december en zaterdag 8 december, krijgt de Karperstraat opnieuw een gezellig sfeertje dankzij de lantaarns van Vergeten Verlichting. De kleine huisjes verlichten de straat vanuit hun ramen met de typische lampen van Vergeten Verlichting. Verder zijn er tal van activiteiten, Martin Wallaert opent zijn wintertentoonstelling. In Restaurant de Karper en Het Zoete leven worden werken tentoongesteld. Er is een kerstboomverkoop voor het goede doel. En in de Scheve Schuur kan u zich te goed doen van de ondertussen legendarische stoof.

 

Workshops

Steeds met een knipoog naar het verleden vertegenwoordigt de Scheve Schuur de huisstijl van Vergeten Verlichting, met tal van armaturen, zowel binnen- als buitenverlichting. Daarnaast is de Scheve Schuur ook beschikbaar voor uw bedrijfsevents: een concert, drink, vergadering, brainstormsessie, ... Meer info. 

 

Er zullen in het voorjaar van 2019 ook workshops georganiseerd worden, zoals leemtechnieken, werken met kalkverf, patineren van meubelen en pottenbakken

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar admin@vergetenverlichitng.be . Vervolgens wordt u op de hoogte gehouden van de betreffende data.